HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Ke Alanui Oropharyngeal Hoʻolele

ʻO ke ea oropharyngeal, ʻike ʻia hoʻi ʻo ka oropharyngeal airway, he paipu non-tracheal non-invasive ventilation paipu e hiki ai ke pale i ke alelo mai ka hāʻule ʻana i hope, wehe koke i ke ea, a hoʻokumu i kahi ea hana no ka manawa pōkole.

 

[Pono]

He kūpono ke ala ea ʻo Kangyuan oropharyngeal no nā poʻe maʻi maʻi me ka hoʻopaʻa ʻana i ke ea, mālama i ka patency ea.

口咽通气道1

 

 

[Ka Hana Hana]

Hoʻokumu ʻia ka huahana me ke kino paipu, ʻo loko o ka pahu nahu (ʻaʻohe nahu).ʻO ke kino paipu a me ka mea polyethylene i hoʻohana ʻia e ka bite plug tube medical grade (PE), polypropylene (PP).Product sterility, Inā hoʻohana i ka ethylene oxide sterilization.

 

[Hōʻike]

规格

 

 

[Kiʻi]

口咽通气道3

口咽通气道4

口咽通气道5

口咽通气道6

口咽通气道7

 

[Kuhi no ka hoʻohana]

1. I loko o ka hoʻokomo oropharyngeal ea ma mua o ka hiki i ka hohonu o ka anesthesia satisfaction, i mea e kaohi i ka puu reflex.

2. E koho i ka ea oropharyngeal kūpono.

3. Wehe i ka waha o ka mea maʻi, a kau i loko o ke kumu o ke alelo, alelo i luna, haʻalele hope pharyngeal paia a me ka oropharyngeal ea ea i loko o ka waha, a hiki i ka hopena o 1 koʻikoʻi incisors 1- 2cm, ka mua hope o ka oropharyngeal airway. e hiki aku i ka paia oropharyngeal.

4. Hoʻopaʻa ʻia nā lima ʻelua i ka ʻāwae, waiho ʻia ka ʻaoʻao o ka ʻaoʻao ʻelua o ka manamana lima ma ka lima o ka ʻaoʻao o ka ʻaoʻao oropharyngeal, e hoʻokuʻu i lalo ma ka liʻiliʻi 2cm, Flange a hiki i ke ea oropharyngeal i luna. ka lehelehe.

5. E hoʻomaha i ka condyle o ka mandible, a hoʻihoʻi ia i ka hui temporomandibular.ʻO ka hoʻokolokolo waha, i mea e pale ai i ke alelo a i ʻole ka lehelehe e hoʻopaʻa ʻia ma waena o nā niho a me ke ea oropharyngeal.


Ka manawa hoʻouna: Jan-04-2022